חליטה קרה של למון גראס וגוג'י ברי

מאת: אוהד קורי, "קפה לואיז"

רכיבים:
  • 4-3 גבעולי למון גראס
  • ליטר מים
  • דבש או אגבה לפי הטעם
  • קוביות קרח
  • 50 גרם גוג'י ברי/ חמוציות
  • 10 עלי נענע
אופן ההכנה:

חובטים קלות בגבעולי הלמון גרס בעזרת מערוך/ פטיש שניצל לשחרור השמנים הארומאטיים. מעבירים לקלחת/ סיר, מוסיפים מים ומרתיחים כ- 10 דקות. מוסיפים ממתיק לפי הטעם ומקררים היטב.

מוזגים לכוסות עם קרח, גוג'י ברי ועלי נענע ומגישים.