פילה דג סלמון עם שי מג'י, ג'ינג'ר ובצלצלי פנינה

מנה קלה להכנה, מזינה ומרשימה לאירוח.

מאת: Le Relais Jaffa

רכיבים:
  • פילה סלמון טרי פרוס כמספר הסועדים
  • 250 גרם בצלצלי פנינה
  • 300 גרם פטריות שי-מג`י (אפשר בשני צבעים)
  • גרידת שורש ג`ינג`ר לפי הטעם
  • מלח ים
  • פלפל גרוס
  • שמן זית
  • כוס יין לבן
  • קילו תפוחי אדמה מבושלים
  • 3 שיני שום
  • פטרוזיליה לקישוט
אופן ההכנה:

הכנת הדג: להניח את הפרוסות בתבנית משומנת בשמן זית, לתבל במלח ופלפל, ג`ינג`ר ויין לבן. לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-10-15 דקות.

הכנת הפירה: במחבת טפלון חמה לטגן את השום בשמן זית. להוסיף את קוביות תפוחי האדמה, הפטריות, ובצלצלי הפנינה ולתבל במלח ופלפל.

הגשה: להניח כל נתח דג על מצע פירה, בצד להניח את הפטריות ולקשט בפטרוזיליה.