סלט עגבניות שרי צבעוניות ושעועית בויניגרט בזיליקום

רכיבים ל 4-3 מנות:

 

  •  2.5 כוסות מיקס עגבניות שרי חצויות
  • 1 כוס וחצי שעועית לבנה מוכנה לאכילה (אפשר משימורים/ מוקפאת ומופשרת)
  • חופן עלי בזיליקום (אופציה)

לרוטב:

  • 1/4 בצל או 1 שאלוט
  • 1 כוס עלי בזיליקןם
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • כפית חרדל
  • מלח, פלפל
  • 1/3-1/2 כוס שמן זית עדין

 

  •  2.5 כוסות מיקס עגבניות שרי חצויות
  • 1 כוס וחצי שעועית לבנה מוכנה לאכילה (אפשר משימורים/ מוקפאת ומופשרת)
  • חופן עלי בזיליקום (אופציה)

לרוטב:

  • 1/4 בצל או 1 שאלוט
  • 1 כוס עלי בזיליקןם
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • כפית חרדל
  • מלח, פלפל
  • 1/3-1/2 כוס שמן זית עדין
אופן ההכנה:

מערבבים את העגבניות, השעועית ועלי הבזיליקום בקערה.

במעבד מזון טוחנים את כל רכיבי הרוטב למרקם אחיד. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים היטב ומגישים.