שניצלוני פטריות מאי-טאקי פריכים

מאת: אסף מיזליס, "קפה לואיז"

רכיבים ל-4 מנות:
  • 2 חבילות פטריות מאי-טאקי, מופרדות
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית חרדל דיז'ון
  • 200 ג' פירורי לחם
  • מלח, פלפל
  • 2 חבילות פטריות מאי-טאקי, מופרדות
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית חרדל דיז'ון
  • 200 ג' פירורי לחם
  • מלח, פלפל
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות. מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה.

בקערה מקשקשים את הביצים, מוסיפים חרדל, מלח ופלפל. בקערה נוספת שמים פירורי לחם ומתבלים במעט מלח.

טובלים את הפטריות בבלילת הביצים, מצפים בפירורי לחם ומעבירים לתבנית. אופים במשך 10 דקות עד להזהבה.

מגישים בליווי טחינה/לבנה/יוגורט.