1. הפטריות המיובשות הן 100% טבעיות ולא מכילות חומרים משמרים או תוספים. הייבוש נעשה בטמפ' נמוכה במשך מספר שעות.
2. טעמן של הפטריות המיובשות עשיר ומרוכז יותר מפטריות טריות.
3. נוזל ההשריה של הפטריות משמש כציר בישול עשיר בטעמים. מומלץ מאוד לשלב במרקים, רטבים ואף ניתן להקפיאו.
4. פטריות הפורצ'יני הן פטריות אירופאיות מלקט בר. כלל, לא ניתן למצוא פטריות פורצ'יני ביערות ישראל וגם לא ניתן לתרבת אותן. על כן, הפיתרון העדיף הוא לייבא אותן בצורתן המיובשת, כך גם משמרים אותן מלקטי פטריות מאז ומתמיד.
5. שיטת הייבוש הטבעית משמרת ואת ערכן התזונתי של הפטריות.
23.10.2017