

זמן הכנה: 20 דקות
זמן כולל: 20 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2
כשרות: חלבי
רכיבים:
- חבילת אנדיב לבן
- חבילת אנדיב אדום
- 1 אפרסק חתוך לפרוסות
- 150 גרם גבינה כחולה
- חופן עירית קצוצה
- חופן אגוזים קלויים קצוצים (אפשר גם גרנולה ביתית)
- 3-4 כפות שמן זית
- 2 כפות מייפל
- מיץ מ½ לימון
- קצת מלח
אופן ההכנה:
מפרידים את עלי האנדיב, שוטפים ומייבשים היטב. מסדרים אותם יפה על צלחת הגשה. פורסים את האפרסק לפלחים דקים ומניחים מעל. מפוררים את הגבינה הכחולה ומפזרים בנדיבות. מזלפים מעל שמן זית, סירופ מייפל, מיץ מחצי לימון וקורט מלח.
מפזרים מעל את העירית ואז האגוזים הקצוצים ומגישים
![]()
![]()






