
צילום: שרית גופן
רכיבים ל-4 מנות:
- 1 גזר, חתוך לגפרורים
- 1 כרוב לבן בינוני, פרוס לרצועות דקות
- 3 מלפפונים, פרוסים לרצועות דקות
- 1 קולרבי, קלוף וחתוך לגפרורים
- 1 כף ג'ינג'ר טרי, מגורר
- 10 עלי נענע
- 10 עלי כוסברה
- 1 כף שמן שומשום
- 1 כף סילאן טבעי
- 1 כפית חומץ
- מלח ופלפל
- 100 ג' קשיו קלוי
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרכיבים, למעט הקשיו, בתוך קערה.טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
מסדרים בצלחות אישיות, מפזרים מעל את הקשיו ומגישים.