פטריות במילוי גבינות

המתכון הזה זו אחת ההוכחות הכי טעימות לזה שלא צריך לעבוד קשה
כדי להכין משהו מ-ש-ג-ע שכולם אוהבים!

מאת יעל קצב

זמן הכנה: 20 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

זמן כולל: 50 דקות

רמת קושי: קל

כשרות: חלבי

רכיבים:

  • חבילת פטריות שמפיניון
  • חבילת פטריות פורטובלה
  • מעט שמן זית
  • כפית שום כתוש
  • 5 טבליות בזיליקום קפוא או חופן בזיליקום טרי קצוץ
  • 2 טבליות בצל מטוגן קפוא
  • ½ כפית מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 50 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 50 גרם גבינת פטה מגורדת
  • ½ כוס צנוברים קלויים
  • חבילת פטריות שמפיניון
  • חבילת פטריות פורטובלה
  • מעט שמן זית
  • כפית שום כתוש
  • 5 טבליות בזיליקום קפוא או חופן בזיליקום טרי קצוץ
  • 2 טבליות בצל מטוגן קפוא
  • ½ כפית מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 50 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 50 גרם גבינת פטה מגורדת
  • ½ כוס צנוברים קלויים
אופן ההכנה:

קוצצים את רגלי הפטריות ומטגנים עם שמן זית, שום, בזיליקום, בצל, מלח ופלפל עד שהנוזלים מתאדים. מצננים מעט. בקערה מערבבים את הגבינות, הצנוברים ותערובת הפטריות.
מחממים תנור ל-180 מעלות. ממלאים את הפטריות בתערובת, מסדרים בתבנית עם נייר אפיה ואופים כחצי שעה, עד שהפטריות רכות והגבינה זהובה ויפה