צילום: שקמה יעקבי
זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול/אפייה: 15 דקות
זמן כולל: 20 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2
כשרות: פרווה
רכיבים:
- 2 אריזות פטריות שי-טאקי של חוות תקוע
- 200 גרם אטריות אודון
- טבעות בצל ירוק
- שומשום
לרוטב:
- 1/4 כוס שמן שומשום
- 1/2 כוס רוטב טריאקי
- 1/4 כוס רוטב סויה
- 1/3 כוס טחינה גולמית
- 3 כפות שומשום
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומניחים בצד.
- פורסים את הפטריות לפרוסות דקות (ללא הרגל) ובמחבת נונסטיק רחבה מקפיצים אותן עד להשחמה
- מוסיפים את הרוטב ומערבבים יחד דקה-שתיים
- מוסיפים את האטריות ומבשלים כ-5 דקות עד להתרככות
- מקשטים בטבעות בצל ושומשום ומגישים