

צילום: שרית גופן
זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 20 דקות
זמן כולל: 30 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 4
כשרות: חלבי
רכיבים ל-4 מנות:
- 12 בצלצלי שאלוט שלמים, לא קלופים
- 400 גרם יוגורט עיזים איכותי
- 8 עגבניות שרי
- 4 עלי בזיליקום
למרינדה:
- 2 כפות שמן זית
- כף דבש
- כפית בלסמי
- מלח / פלפל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 160 מעלות.
מערבבים את כל חומרי המרינדה, מוסיפים את בצלצלי השאלוט, מערבבים היטב ואופים כ 15-20 דקות.
בינתיים, חותכים את העגבניות לרבעים, מוסיפים את הבזיליקום, מתבלים בשמן זית, בלסמי, מלח ופלפל.
להגשה: בכל צלחת שמים כף יוגורט עיזים, 3 בצלצלי שאלוט אפויים, מעל מסדרים מעט מסלט העגבניות ומזלפים מעט מרוטב הסלט.