שניצל תירס ביתי

מתכון שניצל תירס המוכר והאהוב על כולנו, בשדרוג סופר מיוחד - ציפוי קורנפלקס!

מאת: בר פיירמן

זמן הכנה: 30 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

זמן כולל: 60 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 20-30

כשרות: פרווה

רכיבים:

  • 2 כוסות תירס מ-4 קלחי תירס לבנים סופר מתוקים
  • 1 כוס קמח תירס
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 2 ביצים
  • חבילת טופו
  • 2 כוסות קורנפלקס טחון לפירורים
  • 2 כפות שומשום
  • תרסיס שמן
  • 2 כוסות תירס מ-4 קלחי תירס לבנים סופר מתוקים
  • 1 כוס קמח תירס
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 2 ביצים
  • חבילת טופו
  • 2 כוסות קורנפלקס טחון לפירורים
  • 2 כפות שומשום
  • תרסיס שמן
אופן ההכנה:

מחממים תנור על 200 מעלות. במעבד מזון טוחנים את התירס יחד עם טופו, ביצים, מלח ופלפל. מוסיפים את הקמח ועוד חצי כוס תירס ומעבדים עוד חצי דקה. מוסיפים את יתר התירס ומערבבים ידנית כדי להשאיר חתיכות תירס גסות בבלילה. מכדררים ויוצרים צורה של שניצלון קטן ומצפים משני הצדדים היטב בפירורי הקורנפלקס. מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, משמנים במעט שמן ואופים למשך 20 דקות או עד שקריספי