"בשר" מפורק מפטריות מלך היער

לא.. זה לא בשר, גם לא עוף!
פטריות מלך היער מגורדות מקבלות מרקם ונראות מטריפים ממש כמו של בשר
שלבו אותם ברוטב ברביקיו, או הוסיפו תבלין שווארמה ושלבו בפיתה, טורטייה, בורקס למנה טבעונית מושלמת!

אפשר להגיש בתוך לחם עסיסי, אפשר למלא בבאנים מאודים, אפשר בכלל לוותר על הרוטב ולתבל בתבלין שווארמה ויש לכם שווארמה צמחונית זריזה מהממת. בקיצור- עולם ומלואו.

מוצרים במתכון:

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

זמן כולל: 20 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 4 מנות

כשרות: פרווה

רכיבים:

  • 2 חבילות פטריות מלך היער

לרוטב ברביקיו מקורמל:

  • 5 כפות רוטב סויה
  • כף סוכר חום דביק
  • 2 שיני שום
  • רוטב וורצ‘סטרשייר טבעוני
  • כף קטשופ
  • כפית חומץ
  • 2 חבילות פטריות מלך היער

לרוטב ברביקיו מקורמל:

  • 5 כפות רוטב סויה
  • כף סוכר חום דביק
  • 2 שיני שום
  • רוטב וורצ‘סטרשייר טבעוני
  • כף קטשופ
  • כפית חומץ
אופן ההכנה:

מגרדים את בסיס פטריות מלך היער בפומפייה, את כיפת הפטרייה פורסים עם סכין.
מחממים מחבת עם מעט שמן וצורבים את השום. מכניסים את הפטריות המגורדות וצורבים טוב טוב עד שהפטריות מגירות את כל הנוזלים שלהן.

מכניסים פנימה את שאר המצרכים של הרוטב ומבשלים עד שהרוטב מסמיך ומזכיר במרקם ברביקיו. בשלב הזה תקבלו משהו שמזכיר סלופי ג׳ו !! אבל בלי בשר בכלל.

אפשר להגיש בתוך לחם עסיסי, אפשר למלא בבאנים מאודים, אפשר בכלל לוותר על הרוטב ולתבל בתבלין שווארמה ויש לכם שווארמה צמחונית זריזה מהממת. בקיצור- עולם ומלואו.

מוצרים במתכון זה: