כריך פטריות מאי-טאקי וסינטה צרובה

מאת: רות אולבר

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

זמן כולל: 30 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 2

כשרות: בשרי

רכיבים ל-2 כריכים:
  • 4 פרוסות לחם מחמצת גדולות
  • 3 כפות שמן
  • 4 פרוסות סינטה דקיקות מאוד (150 גרם)
  • 1/2 שקית פטריות מאי-טאקי מיובשות
  • 2 בצלצלי שאלוט פרוסים דק
  • 2 ביצים
  • 6 עגבניות שרי חצויות
  • 4 עלי חסה
  • 2 כפות מיונז
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 4 פרוסות לחם מחמצת גדולות
  • 3 כפות שמן
  • 4 פרוסות סינטה דקיקות מאוד (150 גרם)
  • 1/2 שקית פטריות מאי-טאקי מיובשות
  • 2 בצלצלי שאלוט פרוסים דק
  • 2 ביצים
  • 6 עגבניות שרי חצויות
  • 4 עלי חסה
  • 2 כפות מיונז
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:

משרים את הפטריות ע"פ ההוראות שגל גבי האריזה ומסננים.

מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן, מוסיפים את הפטריות ומקפיצים כ-3 דקות. מוסיפים את הבצל ומקפיצים עוד דקה. מתבלים במלח ופלפל ומוציאים לצלחת בצד. מגבירים את הלהבה ובאותה המחבת מניחים את רצועות הבשר, מתבלים וצולים עד שמחליף צבע, כדקה מכל צד. מניחים בצד על הפטריות. מוסיפים כף שמן ומכינים את ביצת העין.

מרכיבים את הכריך : מורחים על כל פרוסה שכבה דקה של מיונז, מניחים פטריות ובצל ומעל שתי פרוסות בשר, מפזרים עגבניות וחסה, מניחים את ביצת העין ואת פרוסת הלחם השנייה מעל ומגישים.