זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 35 דקות
זמן כולל: 45 דקות
רמת קושי: קל
כשרות: פרווה
רכיבים:
- 25 גרם פטריות שי- טאקי מיובשות
- 3 בצלים ירוקים, חתוכים לאורך של 4 ס"מ
- כפות יין לבן יבש
- כפית סוכר
- כפית שמן שומשום
- 4 כוסות מרק צח
- 5 פרוסות ג'ינג'ר טרי
- כף רוטב סויה
- מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה:
משחזרים את הפטריות במים חמים לפי ההוראות, חותכים לרצועות דקות, מבשלים יחד עם הבצל והג'ינג'ר בתוך המרק הצח למשך 5 דקות. מוסיפים את היין, רוטב הסויה והסוכר וממשיכים לבשל עוד 15-20 דקות.
מחלקים לקערות הגשה ומזלפים מעט שמן שומשום בכל קערה.