זמן הכנה: 10 דקות
זמן כולל: 10 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 24
כשרות: פרווה
רכיבים ל-24 יחידות:
- 4-3 ראשי אנדיב לבן/אדום
- 3 סלקים מבושלים חתוכים לקוביות קטנות
- 1/4 כוס חמוציות
- 1/2 כוס גרעיני רימון
- 3 שיני שום כתושות
- 1/4 צרור עירית קצוצה או בצל ירוק
- 4 כפות שמן זית
- 6 כפות מיץ לימון
- מלח
- 4 ביצים קשות קצוצות
- 50 גרם אגוזי לוז קצוצים גס
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה, את כל חומרי הסלט למעט הביצים והאגוזים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מפרידים את עלי האנדיב ומסדרים בכלי הגשה.
דקה לפני ההגשה מניחים בכל סירת אנדיב כף מלאה מהסלט, מפזרים מעל את הביצים והאגוזים מהסלט ומגישים.