

זמן הכנה: 25 דקות
זמן כולל: 25 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2-3
כשרות: פרווה, כשר לפסח
רכיבים:
- חבילת אנדיב לבן
- חבילת אנדיב אדום
- 1-2 לבבות חסה ליטל ג׳ם – או כל חסה שאוהבים
- ½ כוס שקדים פרוסים קלויים
לרוטב:
- ½ כוס שמן זית
- מיץ מלימון 1
- כף חרדל דיזון
- כפית שום כתוש
- 2 כפות דבש
- כפית שטוחה מלח
- פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את עלי החסה והאנדיב ומשרים בקערה עם מי קרח לעשר דקות.
מנגבים טוב עם מגבת/מייבש חסה ומעבירים לקערת ההגשה.
מערבבים את כל רכיבי הרוטב, יוצקים מעל ומערבבים בעדינות. מפזרים מעל את השקדים הקלויים ומגישים