צילום: שרית גופן
זמן הכנה: 10 דקות
זמן כולל: 10 דקות
רמת קושי: קל
כשרות: פרווה
רכיבים:
- 3 ראשי אנדיב מופרדים לעלים
- 2 תפוחי עץ גראנד סמית׳, חתוכים לפרוסות דקות
- 1 רימון מפורק לגרגירים
- חופן שקדים פרוסים וקלויים
- 1 חבילה עלי רוקט
לרוטב:
- ¾ כוס שמן זית עדין
- 2 כפות חומץ תפוחים
- 1 כפית חרדל
- 3 כפות דבש
- מלח, פלפל
אופן ההכנה:
שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת ומנערים היטב למרקם אחיד.
מניחים בקערה את מרכיבי הסלט.
לקראת ההגשה יוצקים את הרוטב ומערבבים.