סלט טאבולה, כשר לפסח

פתיתי כרובית וברוקולי טריים עם מלא עשבי תיבול, חמוציות ואגוזים ברוטב מטריף..
אמנם לא טאבולה אמיתי אך הירקות בהחלט לא פשרה במקרה הזה
מבחינתנו התוצאה עולה על המקור. חייבים לנסות!

מוצרים במתכון:

זמן הכנה: 10 דקות

זמן כולל: 10 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 6-4 מנות

כשרות: פרווה

רכיבים:

  • חבילת מיקס פרחי כרובית וברוקולי 
  • חופן חמוציות
  • חופן עלי נענע
  • חופן כוסברה
  • חופן פטרוזיליה
  • רבע כוס אגוזי מלך
  • 2 גבעולי סלרי בלי העלים

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי תפוז
  • מיץ מלימון שלם
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • כפית חרדל
  • כפית חומץ

 

  • חבילת מיקס פרחי כרובית וברוקולי 
  • חופן חמוציות
  • חופן עלי נענע
  • חופן כוסברה
  • חופן פטרוזיליה
  • רבע כוס אגוזי מלך
  • 2 גבעולי סלרי בלי העלים

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי תפוז
  • מיץ מלימון שלם
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • כפית חרדל
  • כפית חומץ

 

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את הכרובית והברוקולי ומייבשים. בעזרת פומפיה או מעבד מזון מביאים לפירורים קטנים שמזכירים קוסקוס. מעבירים לקערה גדולה יחד עם שאר המצרכים ועוברים להכנת הרוטב.

טוחנים את כל רכיבי הרוטב יחד בבלנדר מוט עד לקבלת ויניגרט אחיד. 

יוצקים את הויניגרט מעל הסלט ומערבבים היטב. מעבירים לצלחת הגשה, זורים עוד מהחמוציות והאגוזים ומגישים.

מוצרים במתכון זה: