זמן הכנה: 20 דקות
זמן כולל: 20 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 4 מנות
כשרות: פרווה
רכיבים:
לרוטב:
- מיץ מ 2 ליים (תשמרו את הקליפות)
- 2 כפות סוכר לבן
- כפית חומץ אורז\בן יין לבן
- 2 מנגו קלופים ופרוסים לרצועות גסות
- חופן עלי כוסברה
- 1/4 גבעול למון גראס טרי קצוץ דק
- בצל שאלוט אחד קלוף ופרוס לרצועות דקות
- קליפות מהליים שסחטנו לרוטב
- מלח גס
- צ'ילי יבש (לפי הטעם שלכם)
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המצרכים של הרוטב בקערה.
בקערה נפרדת מערבבים את כל רכיבי הסלט ומאחדים עם הרוטב. מערבבים היטב ומגישים מיד.