סלט מנגו וליים

מתכון לסלט מנגו וליים חמצמץ, פרשי ומדויק לקיץ בזמן הכנה קצר ומינימום מאמץ יש לכם את הסלט שמשדרג כל אירוח!

מאת: בר פיירמן

זמן הכנה: 20 דקות

זמן כולל: 20 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 4 מנות

כשרות: פרווה

רכיבים:

לרוטב:

  • מיץ מ 2 ליים (תשמרו את הקליפות)
  • 2 כפות סוכר לבן
  • כפית חומץ אורז\בן יין לבן
  • 2 מנגו קלופים ופרוסים לרצועות גסות
  • חופן עלי כוסברה
  • 1/4 גבעול למון גראס טרי קצוץ דק
  • בצל שאלוט אחד קלוף ופרוס לרצועות דקות
  • קליפות מהליים שסחטנו לרוטב
  • מלח גס
  • צ'ילי יבש (לפי הטעם שלכם)

לרוטב:

  • מיץ מ 2 ליים (תשמרו את הקליפות)
  • 2 כפות סוכר לבן
  • כפית חומץ אורז\בן יין לבן
  • 2 מנגו קלופים ופרוסים לרצועות גסות
  • חופן עלי כוסברה
  • 1/4 גבעול למון גראס טרי קצוץ דק
  • בצל שאלוט אחד קלוף ופרוס לרצועות דקות
  • קליפות מהליים שסחטנו לרוטב
  • מלח גס
  • צ'ילי יבש (לפי הטעם שלכם)
אופן ההכנה:

מערבבים את כל המצרכים של הרוטב בקערה.
בקערה נפרדת מערבבים את כל רכיבי הסלט ומאחדים עם הרוטב. מערבבים היטב ומגישים מיד.