

זמן הכנה: 20 דקות
זמן בישול/אפייה: 30 דקות
זמן כולל: 50 דקות
רמת קושי: קל
כשרות: חלבי
רכיבים:
- חבילת פטריות שמפיניון
- חבילת פטריות פורטובלה
- מעט שמן זית
- כפית שום כתוש
- 5 טבליות בזיליקום קפוא או חופן בזיליקום טרי קצוץ
- 2 טבליות בצל מטוגן קפוא
- ½ כפית מלח
- מעט פלפל שחור גרוס
- 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
- 50 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 50 גרם גבינת פטה מגורדת
- ½ כוס צנוברים קלויים
אופן ההכנה:
קוצצים את רגלי הפטריות ומטגנים עם שמן זית, שום, בזיליקום, בצל, מלח ופלפל עד שהנוזלים מתאדים. מצננים מעט. בקערה מערבבים את הגבינות, הצנוברים ותערובת הפטריות.
מחממים תנור ל-180 מעלות. ממלאים את הפטריות בתערובת, מסדרים בתבנית עם נייר אפיה ואופים כחצי שעה, עד שהפטריות רכות והגבינה זהובה ויפה