קאדה במילוי גבינות ופיטריות שיטאקי ויער

זמן הכנה: 25 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

זמן כולל: 35 דקות

רמת קושי: בינוני

כמות: 25

כשרות: חלבי

רכיבים לכ-25 יחידות:

למילוי:

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כרישה קצוצה (אפשר גם בצל לבן)
  • 3 שיני שום קצוץ
  • חבילת פטריות שיטאקי חתוכות לפרוסות
  • כוס וחצי תרד קצוץֿ
  • חבילת פטריות יער קצוצות
  • 200 גר׳ גבינת גאודה קצוצה
  • 100 גר' גבינת גרודה מעושנת קצוצה
  • 2 כפות יוגורט כבשים
  • מלח ופלפלֿ

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • כף וחצי שמרים יבשים
  • 3.5-3 כוסות מים פושרים
  • 2 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • שמן לטיגון

למילוי:

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כרישה קצוצה (אפשר גם בצל לבן)
  • 3 שיני שום קצוץ
  • חבילת פטריות שיטאקי חתוכות לפרוסות
  • כוס וחצי תרד קצוץֿ
  • חבילת פטריות יער קצוצות
  • 200 גר׳ גבינת גאודה קצוצה
  • 100 גר' גבינת גרודה מעושנת קצוצה
  • 2 כפות יוגורט כבשים
  • מלח ופלפלֿ

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • כף וחצי שמרים יבשים
  • 3.5-3 כוסות מים פושרים
  • 2 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • שמן לטיגון
אופן ההכנה:

לבצק- בקערה משומנת מערבבים כ-10 דקות את רכיבי הבצק ללא המלח עד לקבלת בצק רך וללא גושים. כשהבצק אחיד ומעט דביק מסיפים את המלח, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה של כחצי שעה.

למילוי- מטגנים את הכרישה, השום, הפטריות והתרד עד להזהבה ומעבירים לקערה. מוסיפים את יתר הרכיבים, מערבבים ומצננים.

מחלקים את הבצק ל 25 כדורים, מניחים על משטח משומן ומתפיחים שוב חצי שעה.

על משטח משומן פותחים את הכדורים לעיגול בקוטר של כ 15 ס"מ, ממלאים במלית, סוגרים היטב לצורת חצי סהר ומהדקים את השוליים עם מזלג.

מחממים שמן במחבת ומטגנים על להבה בינונית משני הצדדים עד להשחמה. להגיש מייד.