קוביות סלמון בתנור עם כרוב ניצנים

מוצרים במתכון:

זמן הכנה: 30 דקות

זמן בישול/אפייה: 60 דקות

זמן כולל: 119 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 3 מנות

כשרות: פרווה

רכיבים:
  • 1/2 קילו פילה סלמון – חתוך לקוביות של 2 ס"מ
  • 350 גרם (מארז) כרוב ניצנים חצוי
  • 1 סלק גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 2 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות

למשרה עלי תבלין:

  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כף כוסברה קצוצה
  • 1/2 כף בזיליקום
  • 1/2 כף תימין טרי
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח ים אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 גרידת לימון
  • 1/2 קילו פילה סלמון – חתוך לקוביות של 2 ס"מ
  • 350 גרם (מארז) כרוב ניצנים חצוי
  • 1 סלק גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 2 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות

למשרה עלי תבלין:

  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כף כוסברה קצוצה
  • 1/2 כף בזיליקום
  • 1/2 כף תימין טרי
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח ים אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 גרידת לימון
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 170 מעלות

חולטים את כרוב הניצנים במים רותחים במשך 5-7 דקות.

מסדרים בתבנית את קוביות תפו"א וקוביות הסלק, מזלפים מעט שמן זית, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 30-40 דק' עד להתרככות.

מערבבים את כל חומרי המשרה, מוסיפים את קוביות הסלמון, מערבבים היטב, ומכניסים למקרר ל 30 דק' לספיגת טעמים.

מעלים את הטמפ' ל 190 מעלות, מפנים מקום בתבנית הירקות, מסדרים את קוביות הסלמון וכרוב הניצנים, יוצקים את יתרת המשרה על הירקות ואופים 10-12 דקות.

מגישים חם.

מוצרים במתכון זה: