צילום: בועז לביא
זמן הכנה: 10 דקות
זמן כולל: 10 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2
כשרות: פרווה
רכיבים:
- 60 מ״ל טנקירי טן ג׳ין
- מי טוניק של fever tree
- מרורי אשכוליות אדומות (grapefruit bitters) ברקיחה ביתית.
- 20 מ"ל מיץ ליים
אופן ההכנה:
ממלאים כוס ג׳ין קלאסית בקרח וטבעות מלפפון חתוכות דק. מוזגים את הג׳ין והליים וסוגרים עם הטוניק ומטפטפים 3 טיפות של הביטרס.
מעטרים בפלח/ רצועות ליים
* אופציה- לפני מזיגת הג'ין משלבים טבעות מלפפון