זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
זמן כולל: 14 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 1
כשרות: חלבי
רכיבים:
- קרואסון חמאה גדול
- 2 פרוסות גבינת תום
- חופן אפונת שלג
- כף חמאה
- מלח ופלפל שחור גרוס
- חופן עגבניות לחות קצוצות
- ביצה עלומה/רכה
אופן ההכנה:
פורסים את הקרואסון ומחממים ב 200 מעלות טורבו לדקה-שתיים.
מניחים 2 פרוסות גבינת תום על החלק התחתון של הקרואסון ומחזירים לתנור עד שהגבינה מתחילה להינמס (3-4 דקות). בזמן הזה מקפיצים את אפונת השלג על מחבת חמה עם חמאה מלח ופלפל כ3-5 דק׳.
מוציאים את הקרואסון מהתנור, מפזרים עגבניות לחות ואת האפונת שלג המוקפצת, מניחים ביצה עלומה ובתאבון!