קלחי תירס מקסיקני

יש האומרים שהמתכון תירס מקסיקני הגיע ממקסיקו ויש האומרים שהוא הגיע מקובה,
עדיין לא קיבלנו החלטה סופית לגבי המוצא שלו אבל מה שאנחנו כן יודעים בוודאות
זה שהוא טעים בטירוף ופשוט ממכר!

מאת: בר פיירמן

זמן הכנה: 15 דקות

זמן בישול/אפייה: 5 דקות

זמן כולל: 20 דקות

רמת קושי: קל

כשרות: חלבי

רכיבים:

  • חבילת תירס מתוק
  • מעט חמאה לצריבה
  • כף גדושה של שמנת חמוצה
  • כף גדושה של מיונז
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • גרידה מחצי ליים
  • 1/4 כוס מיץ ליים
  • מלח לפי הטעם

להגשה:

  • 1/2 כוס פרמז'ן
  • פטרוזיליה קצוצה
  • צ'ילי פלייקס
  • פרוסת ליים בצד
  • חבילת תירס מתוק
  • מעט חמאה לצריבה
  • כף גדושה של שמנת חמוצה
  • כף גדושה של מיונז
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • גרידה מחצי ליים
  • 1/4 כוס מיץ ליים
  • מלח לפי הטעם

להגשה:

  • 1/2 כוס פרמז'ן
  • פטרוזיליה קצוצה
  • צ'ילי פלייקס
  • פרוסת ליים בצד
אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את כל המצרכים של הרוטב. צורבים את התירס על ניתן לעשות זאת לבחירתכם על מחבת או בגריל או באמצעות ברנר, יש לצרוב את התירס מכל הצדדים עם מעט חמאה עד שמשחימים היטב. מצפים היטב ברוטב מכל הכיוונים, מפזרים מעל גבינת פרמז'ן, פטרוזיליה, צ'ילי ולסיומת ליים