זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 45 דקות
זמן כולל: 55 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 6-8
כשרות: בשרי
רכיבים 8-6 מנות:
- 8 נתחי סטייק אנטרקוט
- 500 גרם פטריות מלך היער
- 5 שיני שום
- מעט פטרוזיליה קצוצה
- מלח ים
- פלפל גרוס
- שמן זית
- 8 ראשי אנדיב
אופן ההכנה:
הכנת האנטרקוט: צולים את האנטריקוט על פלטה/ מחבת כבדה או בגריל לפי מידת הצלייה הרצויה.
הכנת פורסטיאר הפטריות: מחממים מחבת טפלון עם שמן זית ומטגנים מעט את השום. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה. לתבל במלח, פלפל ופטרוזיליה.
הכנת האנדיב: חותכים כל אנדיב לאורך, מטפטפים מעל שמן זית ומטבלים במלח ופלפל . אופים בתנור חם (180מעלות) כ- 20 דקות.
הגשה: על כל צלחת מניחים נתח סטיק כשמעליו פורסטייאר הפטריות והאנדיב לצידו.