סורבה ליים, קיצי ומרענן

סורבה ליים טבעי, מרענן וקטיפתי עם קרם קוקוס ומייפל שמדגיש את החמיצות המרעננת של הליים בשילוב מרקם חלק ועשיר.
קינוח קפוא מושלם לימי הקיץ!

מאת יעל קצב

מוצרים במתכון:

זמן הכנה: 15 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 3-4

כשרות: פרווה

רכיבים:

  • 6–8 ליים
  • קופסה אחת של קרם קוקוס
  • ½ כוס מייפל
  • 6–8 ליים
  • קופסה אחת של קרם קוקוס
  • ½ כוס מייפל
אופן ההכנה:

חותכים את הליים לרבעים, מסירים את הקליפה מעבירים לקופסה ומקפיאים כ8 שעות.
לאחר מכן פותחים את קרם הקוקוס, שומרים בצד בערך שליש פחית כנוזל ואת השאר (בערך שני שליש) שופכים לתבנית קרח ומקפיאים.
מעבירים את הליים וקוביות קרם הקוקוס הקפואים למעבד מזון, מוסיפים את המייפל וטוחנים בפולסים.
כשהמרקם מתחיל להיות דומה למרקם של ברד, מוסיפים בזילוף את קרם הקוקוס שנשאר וממשיכים לטחון בפולסים, לא הכול בבת אחת, רק עד שמגיע למרקם סורבה קרמי כזה. מעבירים לקערה ומגישים

מוצרים במתכון זה: