

זמן הכנה: 10 דקות
זמן כולל: 10 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 4-6
כשרות: פרווה
רכיבים:
לרוטב:
- ¼ כוס מיץ/ או כף מלאה רכז פרי (בהתאמה לפרי שמשתמשים בסלט: מנגו/ תפוז/ אפרסק)
- 3 כפות מיץ לימון/ ליים
- ¼- ⅓ שמן זית/ רגיל
- 1 כפית חרדל
- 2-1 כפות דבש (לפי מתיקות שאוהבים)
- 1 שן שום כתושה
- מלח לפי הטעם
לסלט:
- 2 בצלצלי שאלוט של חוות תקוע, פרוסים דק
- 2 ראשי אנדיב של חוות תקוע, חצויים ומפורקים לעלים
- 2-1 ראשי חסה חתוכים גס
- 1 מנגו קלוף וחתוך לקוביות (או כל פרי שאוהבים)
- 1 אבוקדו חתוך לקוביות גדולות
- ½ כוס גרגירי רימון/ חמוציות
- ½ כוס פקאן מסוכר או קלוי
- 1 חופן אגוזי לוז חצויים
אופן ההכנה:
לרוטב: מערבבים היטב את כל רכיבי הרוטב בצנצנת עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מרכיבים את הסלט: מניחים את עלי החסה והאנדיב בקערת הגשה, מפזרים מעל את השאלוט, המנגו, האבוקדו והרימונים. מפזרים אגוזים, יוצקים מהרוטב, מערבבים בעדינות ומגישים מיד.
![]()
![]()
כלים: 1220ceramicstudio






