סלט טופו אסייתי צבעוני עם בצלצלי שאלוט

פינוק מושלם לטבעוניים שבנינו!
סלט טופו צבעוני שפשוט לא תוכלו להפסיק לאכול ממנו
עם בצלצלי שאלוט, פטריות שי מג'י, קוביות טופו קריספיות
וכמובן רוטב מעולה עם ג'ינג'ר שנותן את כל הטעם

מאת ונסה חתוקאי

זמן הכנה: 20 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

זמן כולל: 30 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 5

כשרות: פרווה

רכיבים:

• כף שמן
• 4 בצלצלי שאלוט פרוסים
• 2 שיני שום כתושות
• 1 פלפל אדום חתוך
• חבילת פטריות שי-מג'י חומות
• ⅓ כוס בצל ירוק חתוך
• 1 גזר בינוני חתוך לגפרורים
• 1 כוס כרוב סגול קצוץ
• ¼ כפית מלח
• ¼ כפית פלפל שחור

לקוביות טופו:
• 200 גרם טופו חתוך לקוביות
• כפית סילאן
• כף סויה
• 2 כפות קורנפלור
• 2 כפות שמן

לרוטב:
• 3 כפות רוטב סויה
• כף שמן שומשום
• כפית ג'ינג'ר קצוץ

להגשה:
• חופן בוטנים קלויים קצוצים

• כף שמן
• 4 בצלצלי שאלוט פרוסים
• 2 שיני שום כתושות
• 1 פלפל אדום חתוך
• חבילת פטריות שי-מג'י חומות
• ⅓ כוס בצל ירוק חתוך
• 1 גזר בינוני חתוך לגפרורים
• 1 כוס כרוב סגול קצוץ
• ¼ כפית מלח
• ¼ כפית פלפל שחור

לקוביות טופו:
• 200 גרם טופו חתוך לקוביות
• כפית סילאן
• כף סויה
• 2 כפות קורנפלור
• 2 כפות שמן

לרוטב:
• 3 כפות רוטב סויה
• כף שמן שומשום
• כפית ג'ינג'ר קצוץ

להגשה:
• חופן בוטנים קלויים קצוצים

אופן ההכנה:

שמים בקערה את קוביות הטופו ומוסיפים את הסויה, הסילאן והקורנפלור, מערבבים היטב ומניחים בצד.
בינתיים, מחממים שמן במחבת ומוסיפים את השאלוט, השום, הפלפלים ופטריות השי-מג'י, ממליחים ומפלפלים וצולים מספר דקות עד שהירקות מתרככים מעט. מצננים.
מטגנים את הטופו – מחממים שמן במחבת, מוסיפים את קוביות הטופו ומטגנים עד שהקוביות קריספיות ושחומות. מניחים על נייר סופג.
בקערה קטנה מערבבים היטב את כל רכיבי הרוטב.
מרכיבים את הסלט – בקערה מניחים את הירקות הטריים, מעל את הפטריות, הירקות המוקפצים והטופו, יוצקים את הרוטב, זורים בוטנים קלויים ומגישים מיד.

מוצרים במתכון זה: