צילום: אסף רונן
זמן הכנה: 10 דקות
זמן כולל: 12 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 4-6
כשרות: פרווה
רכיבים ל 6-4 מנות:
- 1 חבילה אפונה מתוקה
- 2 לבבות חסה, נקיים מופרדים לעלים
- 6 מיני צנוניות, פרוסות דק
- 150 גרם גבינת פטה, מפוררת גס
- 1/4 כוס חמוציות
- 1/4 כוס אגוזי פקאן, חצויים
לרוטב:
- 1/4 כוס חומץ בלסמי או חומץ תפוחים
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 כפית חרדל
- 1 כפית דבש
- 1 שן שום, כתושה
- מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מניחים את חומרי הסלט בקערה. טורפים את חומרי הרוטב בקערית, יוצקים על הירקות, מערבבים קלות ומגישים מיד.
אפשר להגיש את הסלט ברוטב לימון ושמן זית- מערבבים יחד 1/4 כוס מיץ לימון, 1/4 כוס שמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.