צילום: אסף רונן
זמן הכנה: 10 דקות
זמן כולל: 11 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2-3
כשרות: חלבי
רכיבים:
- 3 תפוחי עץ
- 3-2 ראשי אנדיב
- 1 מקל סלרי (גבעול ועלים)
- 5 כפות אגוזי מלך קצוצים
- מלח, פלפל
- שמן זית
- מיץ לימון/ ליים
- 150 ג' גבינת רוקפור
אופן ההכנה:
קולפים את התפוחים, חותכים לקוביות קטנות ויוצקים את הלימון/ ליים, מוסיפים סלרי, אגוזי מלח, מלח, פלפל ולימון ומערבבים.
מפרידים את עלי האנדיב ומסדרים על כלי הגשה, ממלאים בסלט ומניחים פרוסה דקה של גבינת רוקפור או גבינה חריפה אחרת בכל עלה.