

לרכישת רכיבי המנה:
לרכישת רכיבי המנה:
זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 30 דקות
זמן כולל: 40 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 1
כשרות: פרווה
רכיבים:
- פילה סלמון טרי פרוס כמספר הסועדים
- 250 גרם בצלצלי פנינה
- 300 גרם פטריות שי-מג`י (אפשר בשני צבעים)
- גרידת שורש ג`ינג`ר לפי הטעם
- מלח ים
- פלפל גרוס
- שמן זית
- כוס יין לבן
- קילו תפוחי אדמה מבושלים
- 3 שיני שום
- פטרוזיליה לקישוט
אופן ההכנה:
הכנת הדג: להניח את הפרוסות בתבנית משומנת בשמן זית, לתבל במלח ופלפל, ג`ינג`ר ויין לבן. לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-10-15 דקות.
הכנת הפירה: במחבת טפלון חמה לטגן את השום בשמן זית. להוסיף את קוביות תפוחי האדמה, הפטריות, ובצלצלי הפנינה ולתבל במלח ופלפל.
הגשה: להניח כל נתח דג על מצע פירה, בצד להניח את הפטריות ולקשט בפטרוזיליה.