קפירינייה ליים

זמן הכנה: 10 דקות

זמן כולל: 10 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 4

כשרות: פרווה

רכיבים ל-4 מנות:
  • 2 יחידות ליים גדולות או 3 בינוניות
  • 8 כפות סוכר דקלים
  • 2 יחידות עשב לימון
  • 320 מ"ל קשאסה
  • 2 יחידות ליים גדולות או 3 בינוניות
  • 8 כפות סוכר דקלים
  • 2 יחידות עשב לימון
  • 320 מ"ל קשאסה
אופן ההכנה:

Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
HE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"טבלה רגילה";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:Arial;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

קוטמים כל יחידת ליים משני צדיה, חוצים לחצי ומוציאים את הליבה הפנימית, פורסים ל 6 פיסות ומניחים בתוך כוס אולד פאשן קפואה.

מוסיפים 4 פרוסות עשב לימון, מפזרים מעל 2 כפות סוכר דקלים, מרסקים בעזרת עלי עד לשחרור כל המיצים והשמנים האתריים מהליים.

ממלאים את הכוס בקרח שבור, מוזגים 80 מ"ל קשאסה, מעבירים לשייקר, מנערים היטב ומחזירים בחזרה לכוס

לחיים!