אנטרקוט ופטריות מלך היער על מצע אנדיב מושחם

מתכון נפלא בניחוח צרפתי

מאת: Le Relais Jaffa

רכיבים 8-6 מנות:
  • 8 נתחי סטייק אנטרקוט
  • 500 גרם פטריות מלך היער
  • 5 שיני שום
  • מעט פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ים
  • פלפל גרוס
  • שמן זית
  • 8 ראשי אנדיב
  • 8 נתחי סטייק אנטרקוט
  • 500 גרם פטריות מלך היער
  • 5 שיני שום
  • מעט פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ים
  • פלפל גרוס
  • שמן זית
  • 8 ראשי אנדיב
אופן ההכנה:

הכנת האנטרקוט: צולים את האנטריקוט על פלטה/ מחבת כבדה או בגריל לפי מידת הצלייה הרצויה.

הכנת פורסטיאר הפטריות: מחממים מחבת טפלון עם שמן זית ומטגנים מעט את השום. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה. לתבל במלח, פלפל ופטרוזיליה.

הכנת האנדיב: חותכים כל אנדיב לאורך, מטפטפים מעל שמן זית ומטבלים במלח ופלפל . אופים בתנור חם (180מעלות) כ- 20 דקות.

הגשה: על כל צלחת מניחים נתח סטיק כשמעליו פורסטייאר הפטריות והאנדיב לצידו.