בצלצלי שאלוט צלויים ברכז רימונים

רכיבים ל-4 מנות:
  • 30-20 בצלצלי שאלוט קלופים
  • 6 כפות רכז רימונים
  • 1 כף דבש
  • 2 כפות סויה
  • 1 כפית גדושה פלפל שחור גרוס
  • חצי צרור טימין או רוזמרין

להגשה:

  • 2 כפות פיסטוק קלוי קצוץ גס
  • 2 כפות גרגרי רימון או דובדבנים חצויים
  • 10 עלי פטרוזיליה או כוסברה
  • 2 כפות שמן זית
  • 30-20 בצלצלי שאלוט קלופים
  • 6 כפות רכז רימונים
  • 1 כף דבש
  • 2 כפות סויה
  • 1 כפית גדושה פלפל שחור גרוס
  • חצי צרור טימין או רוזמרין

להגשה:

  • 2 כפות פיסטוק קלוי קצוץ גס
  • 2 כפות גרגרי רימון או דובדבנים חצויים
  • 10 עלי פטרוזיליה או כוסברה
  • 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות.

מערבבים את השאלוט עם רכז הרימונים, הדבש, הסויה והפלפל השחור. מעבירים לתבנית קטנה שתכיל את הבצלים בשכבה צפופה. מפזרים מעל את הטימין ומכסים עם נייר אלומיניום ואופים כחצי שעה. מסירים את הכיסוי והטימין וממשיכים לצלות חצי שעה נוספת על לקרמול והשחמה.

בקערה מערבבים את כל רכיבים להגשה. מפזרים מעל הבצלים ומגישים חמים.