

זמן הכנה: 30 דקות
זמן כולל: 30 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 6-8
כשרות: חלבי
רכיבים:
- 2 קלחי תירס סופר מתוק
- 500 מ”ל שמנת מתוקה
- פחית אחת של חלב מרוכז
- כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
חותכים את גרעיני התירס מהקלחים.
מבשלים את הגרעינים במים רותחים כ-10–15 דקות עד שמתרככים מעט.
מסננים וטוחנים את הגרעינים עד לקבלת מרקם חלק.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה, מוסיפים את החלב המרוכז, תמצית הווניל וקרם התירס ומקציפים עוד קצת במהירות נמוכה עד שהתערובת אחידה. מעבירים לקופסא, מיישרים וסוגרים.
יש להקפיא ל-12 שעות לפחות