גלידת תירס סופר מתוק

גלידת תירס?! כן זה אמיתי - וזה מדהים.
השילוב הלא שיגרתי שהפך לטרנד ברשת בגרסה ביתית עם התירס הסופר מתוק שלנו שמתאים בצורה מושלמת!

מאת יעל קצב

מוצרים במתכון:

זמן הכנה: 30 דקות

זמן כולל: 30 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 6-8

כשרות: חלבי

רכיבים:

  • 2 קלחי תירס סופר מתוק
  • 500 מ”ל שמנת מתוקה
  • פחית אחת של חלב מרוכז
  • כפית תמצית וניל
  • 2 קלחי תירס סופר מתוק
  • 500 מ”ל שמנת מתוקה
  • פחית אחת של חלב מרוכז
  • כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:

חותכים את גרעיני התירס מהקלחים.
מבשלים את הגרעינים במים רותחים כ-10–15 דקות עד שמתרככים מעט.
מסננים וטוחנים את הגרעינים עד לקבלת מרקם חלק.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה, מוסיפים את החלב המרוכז, תמצית הווניל וקרם התירס ומקציפים עוד קצת במהירות נמוכה עד שהתערובת אחידה. מעבירים לקופסא, מיישרים וסוגרים.
יש להקפיא ל-12 שעות לפחות

מוצרים במתכון זה: