גלידה ביתית של ליים, ג'ינג'ר, למון גראס ופיסטוק

הגלידה הכי קלה להכנה בעולם עם טעמים שאיש לא יוכל לזהות ולהאמין שהכנתם לבד

מאת: רות אוליבר

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

זמן כולל: 20 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 6-8 מנות

כשרות: חלבי

רכיבים:
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 מיכל חלב מרוכז ממותק
  • 1 כפית וניל
  • 20 גרם ג'ינג'ר מגורד
  • 2 גבעולי למון גראס חצויים
  • 1 ליים מיץ וגרדה
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 מיכל חלב מרוכז ממותק
  • 1 כפית וניל
  • 20 גרם ג'ינג'ר מגורד
  • 2 גבעולי למון גראס חצויים
  • 1 ליים מיץ וגרדה
אופן ההכנה:

מומלץ להכין לילה קודם

שמים בסיר קטנה שמנת מתוקה, למון גראס וג'ינג'ר מגורד ומביאים לרתיחה. מיד שרותח מכבים את הלהבה, מכסים ושומרים לילה במקרר.

למחרת מסננים את השמנת לקערת מיקסר, מוסיפים את השמנת השנייה ומקציפים לקצף יציב אך לא קשה. מוסיפים חלב מרוכז, מיץ, גרדת ליים ווניל מקציפים דקה-שתיים נוספות.

מעבירים את התערובת למקפיא ללילה מגישים עם פיסטוקים קצוצים.