

זמן הכנה: 20 דקות
זמן כולל: 20 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2-3
כשרות: פרווה
מצרכים:
- 1 בצל סגול קצוץ
- ½ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור גרוס
- מיץ + גרידה מליים 1
- ½ גבעול למון גראס חתוך קטן
- כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
- כפית שום כתוש
- פלפל ירוק חריף קצוץ דק לפי הטעם
- 400 גרם דג טרי ברמונדי (או דג אחר לבחירתכם) חתוך לקוביות קטנות
- חופן כוסברה טרייה קצוצה
- גמבה אדומה חתוכה לקוביות
- 1-2 מלפפונים חתוכים לקוביות
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
משרים את הבצל במיץ ליים עם הלמון גראס, מלח ופלפל ל-10 דקות.
מוסיפים את קוביות הדג השום והפלפל החריף ומערבבים בעדינות.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
מצננים שעה במקרר. מגישים עם גרידת ליים מעל