סביצ'ה

סביצ'ה טרי הוא לגמרי הפינוק הקיצי שמוסיף צבע וטעם לכל שולחן!
עם ליים, ג'ינג'ר טרי ולמון גראס שמעניקים למנה עומק וטעם שלא תשכחו

מאת יעל קצב

זמן הכנה: 20 דקות

זמן כולל: 20 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 2-3

כשרות: פרווה

מצרכים:

  • 1 בצל סגול קצוץ
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  • מיץ + גרידה מליים 1
  • ½ גבעול למון גראס חתוך קטן
  • כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
  • כפית שום כתוש
  • פלפל ירוק חריף קצוץ דק לפי הטעם
  • 400 גרם דג טרי ברמונדי (או דג אחר לבחירתכם) חתוך לקוביות קטנות
  • חופן כוסברה טרייה קצוצה
  • גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 1-2 מלפפונים חתוכים לקוביות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל סגול קצוץ
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  • מיץ + גרידה מליים 1
  • ½ גבעול למון גראס חתוך קטן
  • כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
  • כפית שום כתוש
  • פלפל ירוק חריף קצוץ דק לפי הטעם
  • 400 גרם דג טרי ברמונדי (או דג אחר לבחירתכם) חתוך לקוביות קטנות
  • חופן כוסברה טרייה קצוצה
  • גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 1-2 מלפפונים חתוכים לקוביות
  • 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:

משרים את הבצל במיץ ליים עם הלמון גראס, מלח ופלפל ל-10 דקות.
מוסיפים את קוביות הדג השום והפלפל החריף ומערבבים בעדינות.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
מצננים שעה במקרר. מגישים עם גרידת ליים מעל