סורבה ליים, ג'ינגר ופלפל קאיין

קינוח מרענן ומעקצץ לימות הקיץ החמים

מאת: סבינה ולדמן

רכיבים:
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 2 כפות דבש
  • 1 כוס מיץ ליים
  • גרידה מ-2 ליים
  • 1 כף גדושה ג'ינג'ר טרי מגורד
  • 1 כפית פלפל קאיין (ניתן להחליף בפלפל שאטה גרוס)
  • קורט מלח
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 2 כפות דבש
  • 1 כוס מיץ ליים
  • גרידה מ-2 ליים
  • 1 כף גדושה ג'ינג'ר טרי מגורד
  • 1 כפית פלפל קאיין (ניתן להחליף בפלפל שאטה גרוס)
  • קורט מלח
אופן ההכנה:

בקערה גדולה מערבבים את הדבש עם המים ומצננים. מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים היטב. מעבירים למקפיא. מוציאים כל חצי שעה ומערבבים בעזרת מטרפה. ממשיכים בפעולה עד לקבלת סורבה קפוא. מגישים.

לסורבה אלכוהולי ניתן להוסיף שוט טקילה לכוס

ניתן להכין יומיים מראש.