סירות אנדיב במילוי סלט סגול, ביצים ואגוזים

מאת: רות אוליבר

רכיבים ל-24 יחידות:
  • 4-3  ראשי אנדיב לבן/אדום
  • 3 סלקים מבושלים חתוכים לקוביות קטנות
  • 1/4 כוס חמוציות
  • 1/2 כוס גרעיני רימון
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/4 צרור עירית קצוצה או בצל ירוק
  • 4 כפות שמן זית
  • 6 כפות מיץ לימון
  • מלח
  • 4 ביצים קשות קצוצות
  • 50 גרם אגוזי לוז קצוצים גס
  • 4-3  ראשי אנדיב לבן/אדום
  • 3 סלקים מבושלים חתוכים לקוביות קטנות
  • 1/4 כוס חמוציות
  • 1/2 כוס גרעיני רימון
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/4 צרור עירית קצוצה או בצל ירוק
  • 4 כפות שמן זית
  • 6 כפות מיץ לימון
  • מלח
  • 4 ביצים קשות קצוצות
  • 50 גרם אגוזי לוז קצוצים גס
אופן ההכנה:

מערבבים בקערה, את כל חומרי הסלט למעט הביצים והאגוזים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

מפרידים את עלי הנדיב ומסדרים בכלי הגשה.
דקה לפני ההגשה מניחים בכל סירת אנדיב כף מלאה מהסלט, מפזרים מעל את הביצים והאגוזים מהסלט ומגישים.