מתכון פטנט טבעוני- סלופי ג'ו של פטריות מלך היער

פטריות מלך היער בחיתוך פטנט- נראות ומרגישות כמו בשר!

רכיבים ל-4 מנות:
  • 2 מגשיות פטריות מלך היער
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף פפריקה מתוקה
לרוטב:
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף חמאת בוטנים
  • 1 כף פפריקה
  • 3 בצלצלי שאלוט קצוצים
  • 2 כפות סילאן
  • 1/4 כוס מים
להגשה:
  • לחמניות עגולות או ג'בטות
  • 2 בצלצלי שאלוט פרוסים
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה.
  • מלפפון פרוס
  • 2 מגשיות פטריות מלך היער
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף פפריקה מתוקה
לרוטב:
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף חמאת בוטנים
  • 1 כף פפריקה
  • 3 בצלצלי שאלוט קצוצים
  • 2 כפות סילאן
  • 1/4 כוס מים
להגשה:
  • לחמניות עגולות או ג'בטות
  • 2 בצלצלי שאלוט פרוסים
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה.
  • מלפפון פרוס
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות.

מפוררים את הפטריות בעזרת מזלג ומניחים בתבנית אפייה, מפזרים את הפפריקה ושמן זית ואופים כ- 25 דקות.

מבשלים את כל רכיבי הרוטב במחבת עד לרתיחה, מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומבשלים דקה על להבה נמוכה. מכבים את הלהבה.

מסדרים בג'בטה\ לחמנייה עגולה את הפטריות והרוטב, מניחים פרוסות שאלוט, עלי כוסברה ומגישים.