סלט אנדיב, תפוחי עץ, רימונים ושקדים קלויים

סלט אלגנטי וקליל, שילוב טעמים ומרקמים מדוייק!

מאת: ענת לבל

זמן הכנה: 10 דקות

זמן כולל: 10 דקות

רמת קושי: קל

כשרות: פרווה

רכיבים:
  • 3 ראשי אנדיב מופרדים לעלים
  • 2 תפוחי עץ גראנד סמית׳, חתוכים לפרוסות דקות
  • 1 רימון מפורק לגרגירים
  • חופן שקדים פרוסים וקלויים
  • 1 חבילה עלי רוקט
לרוטב:
  • ¾ כוס שמן זית עדין
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 1 כפית חרדל
  • 3 כפות דבש
  • מלח, פלפל
  • 3 ראשי אנדיב מופרדים לעלים
  • 2 תפוחי עץ גראנד סמית׳, חתוכים לפרוסות דקות
  • 1 רימון מפורק לגרגירים
  • חופן שקדים פרוסים וקלויים
  • 1 חבילה עלי רוקט
לרוטב:
  • ¾ כוס שמן זית עדין
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 1 כפית חרדל
  • 3 כפות דבש
  • מלח, פלפל
אופן ההכנה:

שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת ומנערים היטב למרקם אחיד.

מניחים בקערה את מרכיבי הסלט.

לקראת ההגשה יוצקים את הרוטב ומערבבים.