

זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול/אפייה: 20 דקות
זמן כולל: 35 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2-3
כשרות: חלבי
רכיבים:
- 2 קלחי תירס צהוב סופר מתוק
- 1 קלח תירס לבן סופר מתוק
- 3 זוקיני פרוסים לעיגולים
- 2 בצלצלי שאלוט פרוסים לעיגולים
- חופן גרעיני דלעת
- 100 גרם גבינת פטה מפוררת
- חופן שקדים פרוסים קלויים
- כחצי שקית של מיקס עלים ירוקים
- 4 כפות שמן זית
- מיץ מלימון אחד
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
צולים את קלחי התירס על מחבת פסים עד שהם משחימים.
צולים גם את עיגולי הזוקיני עד שמקבלים צבע יפה. מצננים.
חותכים את גרעיני התירס מהקלח, מניחים אותם בקערה יחד עם הזוקיני הצלוי, השאלוט, גרעיני הדלעת, הפטה, השקדים והעלים ירוקים, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל
מערבבים ומגישים