עוגיות שוקולד ג'ינג'ר קלות ומשחתות

מאת: רות אוליבר

רכיבים לכ- 40 עוגיות:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם (3/4 כוס) סוכר חום
  • 75 גרם חמאה
  • 2 ביצים טרופות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 35 גרם ג'ינג'ר טרי מגורד
  • 105 גרם (3/4 כוס) קמח תופח
  • 1 כף גדושה קקאו
  • 100 גרם אגוזי לוז טחונים דק
  • 100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם (3/4 כוס) סוכר חום
  • 75 גרם חמאה
  • 2 ביצים טרופות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 35 גרם ג'ינג'ר טרי מגורד
  • 105 גרם (3/4 כוס) קמח תופח
  • 1 כף גדושה קקאו
  • 100 גרם אגוזי לוז טחונים דק
  • 100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:

ממיסים על בן מארי שוקולד מריר יחד עם סוכר וחמאה לתערובת אחידה, מסירים מהאש מוסיפים את הביצים, הוניל, הג'ינג'ר, הקמח, הקקאו והאגוזים ומערבבים. מקררים מעט, מוסיפים שוקולד צ'יפס ושיברי שוקולד לבן ומעבירים לקירור לכשעתיים במקרר.

מחממים תנור ל-180 מעלות

בעזרת 2 כפיות יוצרים ערמות קטנות במרחקים שווים אחד מהשני ואופים כ-14 דקות.

  • ניתן לקשט את העוגיות בשוקולד מומס
  • שומרים בקופסא אטומה (עדיף במקרר) עד כשבועים