סלט אסייתי קייצי

סלט פריך, רענן ועשיר במרקמים וטעמים אסיאתיים.

מאת: אוהד קורי, ''קפה לואיז''

זמן הכנה: 10 דקות

זמן כולל: 10 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 4-6 מנות

כשרות: פרווה

רכיבים ל-4 מנות:
  • 1 גזר, חתוך לגפרורים
  • 1 כרוב לבן בינוני, פרוס לרצועות דקות
  • 3 מלפפונים, פרוסים לרצועות דקות
  • 1 קולרבי, קלוף וחתוך לגפרורים
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי, מגורר
  • גבעול בצל ירוק קצוץ
  • 10 עלי נענע
  • 10 עלי כוסברה
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כף סילאן טבעי
  • 1 כפית חומץ
  • מלח ופלפל
  • 100 ג' קשיו קלוי
  • 1 גזר, חתוך לגפרורים
  • 1 כרוב לבן בינוני, פרוס לרצועות דקות
  • 3 מלפפונים, פרוסים לרצועות דקות
  • 1 קולרבי, קלוף וחתוך לגפרורים
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי, מגורר
  • גבעול בצל ירוק קצוץ
  • 10 עלי נענע
  • 10 עלי כוסברה
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כף סילאן טבעי
  • 1 כפית חומץ
  • מלח ופלפל
  • 100 ג' קשיו קלוי
אופן ההכנה:

מערבבים את כל הרכיבים, למעט הקשיו, בתוך קערה.טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

מסדרים בצלחות אישיות, מפזרים מעל את הקשיו ומגישים.