

רכיבים ל-4 מנות:
- 2 יחידות ליים גדולות או 3 בינוניות
- 8 כפות סוכר דקלים
- 2 יחידות עשב לימון
- 320 מ"ל קשאסה
אופן ההכנה:
קוטמים כל יחידת ליים משני צדיה, חוצים לחצי ומוציאים את הליבה הפנימית, פורסים ל 6 פיסות ומניחים בתוך כוס אולד פאשן קפואה.
מוסיפים 4 פרוסות עשב לימון, מפזרים מעל 2 כפות סוכר דקלים, מרסקים בעזרת עלי עד לשחרור כל המיצים והשמנים האתריים מהליים.
ממלאים את הכוס בקרח שבור, מוזגים 80 מ"ל קשאסה, מעבירים לשייקר, מנערים היטב ומחזירים בחזרה לכוס
לחיים!