קרואסון חמאה עם גבינת תום ואפונת שלג

רכיבים:
  • קרואסון חמאה גדול
  • 2 פרוסות גבינת תום
  •  חופן אפונת שלג
  • כף חמאה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • חופן עגבניות לחות קצוצות
  • ביצה עלומה/רכה
  • קרואסון חמאה גדול
  • 2 פרוסות גבינת תום
  •  חופן אפונת שלג
  • כף חמאה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • חופן עגבניות לחות קצוצות
  • ביצה עלומה/רכה
אופן ההכנה:

פורסים את הקרואסון ומחממים ב 200 מעלות טורבו לדקה-שתיים.

מניחים 2 פרוסות גבינת תום על החלק התחתון של הקרואסון ומחזירים לתנור עד שהגבינה מתחילה להינמס (3-4 דקות). בזמן הזה מקפיצים את אפונת השלג על מחבת חמה עם חמאה מלח ופלפל כ3-5 דק׳.

מוציאים את הקרואסון מהתנור, מפזרים עגבניות לחות ואת האפונת שלג המוקפצת, מניחים ביצה עלומה ובתאבון!