שניצל פטריות מלך היער עם רוטב כוסברה ג'ינג'ר

שניצל צמחוני ברוטב מרענן שמומלץ הגיש לצד ברוקולי / אפונת שלג חלוטה.

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

זמן כולל: 30 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 2-3

כשרות: פרווה

רכיבים:
  • 2 חבילות פטריות מלך היער
  • 1/2 כוס קמח
  • 1 ביצה
  • 1 כוס פירורי לחם
  • חופן עלי כוסברה קצוצים
  • שמן לטיגון

לרוטב כוסברה-נענע:

  • צרור עלי כוסברה
  • 1/4 כוס עלי נענע ומופרדים
  • 1/4 פלפל ירוק חריף
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 שן שום
  • 2 כפיות סוכר
  • מלח, פלפל שחור
  • 1 כף שורש ג'ינג'ר
  • שמן קנולה
  • 2 חבילות פטריות מלך היער
  • 1/2 כוס קמח
  • 1 ביצה
  • 1 כוס פירורי לחם
  • חופן עלי כוסברה קצוצים
  • שמן לטיגון

לרוטב כוסברה-נענע:

  • צרור עלי כוסברה
  • 1/4 כוס עלי נענע ומופרדים
  • 1/4 פלפל ירוק חריף
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 שן שום
  • 2 כפיות סוכר
  • מלח, פלפל שחור
  • 1 כף שורש ג'ינג'ר
  • שמן קנולה
אופן ההכנה:

מתחילים בהכנת המטבל- מרסקים במעבד מזון את כל מרכיבי המטבל. טועמים ומתקנים תיבול. משאירים בצד. מומלץ להכין מראש ולקרר. עד 3 ימים במקרר.

מערבבים את פירורי הלחם והכוסברה הקצוצה.

קוטמים את קצה הפטרייה התחתון ופורסים לאורך ל-3 פרוסות. טובלים בקערת הקמח ומנערים מעודפי קמח מיותרים, טובלים בביצה ואז בפירורי הלחם. מטגנים עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג.

מגישים את השניצל הפטריות לצד ברוקולי חלוט והמטבל.