גלילות צרובות של סינטה במילוי פטריות שינוקי

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

זמן כולל: 20 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 4

כשרות: פרווה

רכיבים ל-4 מנות:

 

  • 2 חבילות שינוקי
  • 250 גרם סינטה פרוסה דק דק
  • 3 כפות שמן
לרוטב:
  • 3 כפות סויה
  • 2 כפות מירין
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף דבש
  • 2 ס"מ ג'נג'ר מגורד
  • 2 חבילות שינוקי
  • 250 גרם סינטה פרוסה דק דק
  • 3 כפות שמן
לרוטב:
  • 3 כפות סויה
  • 2 כפות מירין
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף דבש
  • 2 ס"מ ג'נג'ר מגורד
אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי הרוטב בסיר קטן, מביאים לרתיחה, מכבים ומצננים.

מפרקים את הפטריות לקבוצות קטנות, פורסים רצועת בקר על משטח, מברישים ברוטב, מניחים קבוצת פטריות בצד הקרוב אלינו ומגלגלים לגלילה (ניתן להעזר בקיסם בסגירה) ומברישים את הגלילות המוכנות ברוטב.

מחממים היטב מחבת עם שמן ומניחים את הגלילות ומטגנים דקה-שתיים מכל צד עד שמשחימות מעט. מוציאים מברישים קלות ברוטב ומגישים.