טוסט טורטיה

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

זמן כולל: 40 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 4 מנות

כשרות: חלבי

רכיבים:
  • 4 טורטיות גדולות
  • 2-3 פטריות מלך היער
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף פפריקה
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס גרגירי תירס
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 150 גרם פתיתי מוצרלה או גבינה טבעונית
  • 1 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות קטנות
  • שמן זית להברשה
  • 4 טורטיות גדולות
  • 2-3 פטריות מלך היער
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף פפריקה
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס גרגירי תירס
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 150 גרם פתיתי מוצרלה או גבינה טבעונית
  • 1 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות קטנות
  • שמן זית להברשה
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מפרידים את ראשי הפטריות וקוצצים, את רגלי הפטריות מפוררים ע"י מזלג. מניחים את הפטריות בתבנית מרופדת בנייר אפייה מתבלים במלח, פלפל, פפריקה ומזלפים שמן זית, מערבבים ואופים כ-20 דקות. מצננים.

מערבבים את יתר רכיבי המלית, מוסיפים את הפטריות ומערבבים.

במחבת משומנת מעט מניחים את הטורטיה ומחממים מעט. מניחים על חצי מהטורטיה מלית ומקפלים לחצי. צולים כ- 4 דקות והופכים לצד השני לצלייה נוספת של 4 דקות עד שהגבינה מתחממת ונמסה.

חותכים לחצאים ומגישים לצד גואקמולי.